Zpracování cookies

Náš e-shop a partneři potřebují Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli zobrazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Odmítnout vše můžete zde.

26.1.2023 - nové konzole Sony Playstation 4 Slim po dlouhé době opět SKLADEM s HDD 500GB, 1TB a 2 TB od 8490 Kč.Playstation 4 skladem 2023


Plnotučná Playstation 5 s blu-ray mechanikou za 14.444 Kč - jen do vyprodání zásob z loňska!

Playstation 5 megaakce


22.12.2022:

nástěnné Fotokalendáře 2023 s vašimi fotkami - akce sleva 30%

Sleva 30% na vaše originální nástěnné fotokalendáře 2023 s vlastními fotkami - slevový kód: MINUS30 platí do 30.1.2023.


21.11.2022 - skladem posledních pár kusů nejžádanější herní konzole světa Sony Playstation 5 - s objednávkami neváhejte, dodávky jsou stále velmi nedostačující...Sony Playstation 5 skladem 21.11.2022


16.11.2022 - Držák Dualsense na smartphone udělá z vašeho gamepadu přenosnou herní konzoli!držák Dualsense ovladače na smartphone


9.11.2022 - nejlepší Playstation 4/PS5 hra roku 2022 - God of War Ragnarok s českými titulky již skladem.hra God of War Ragnarok na PS4 a PS5 s českými titulky


18.10.2022 - Dakar Desert Rally - závodní hra s oficiální licencí pouštních závodů s podporou hraní na volantu.Dakar Desert Rally závodní hra s podporou volantu


1.10.2022 - nejlepší přenosná herní konzole na světě:

Nintendo Switch OLED - akce jen za 8590 Kč
Nintendo Switch OLED akční cena


29.6. 2022 - Microsoft Xbox One Series X herní konzole výkonnější než Playstation 5 skladem.prázdninová akce - Xbox One Series X herní konzole výkonnější než Playstation 5


Skladem nejočekávanější PS4 hra roku 2022:

GT7 nejlepší exkluzivní závodní simulátor na PS4 - Gran Turismo 7 v češtiněGran Turismo 7 PS4 CZ

 


dlouho očekávávaný herní balík - GTA Trilogy PS4 (tři GTA hry remasterované do HD grafiky na Playstation 4) - SKLADEM!

GTA The Trilogy PS4 Definitive Edition - balík tří GTA her remasterovaných do HD na Playstation 4


Tip na vánoční dárek pro děti - Šmoulové na Playstation 4 s českými titulky.Šmoulové na Playstation 4 v češtině


Oficiálně Sony licencované sluchátka s mikrofonem na Playstation 4

Cenový tip - PS4 Gaming headset s oficiální licencí od Sony na Playstation 4


3.11.2021 - Fortnite Minty Legends - nové herní rozšíření do PS4 hry Fortnite + 1000 V-bucks herních mincí.


1.10.2021 - FIFA 22 s českými titulky skladem (všechny předobjednávky odeslány!) FIFA 22 PS4 hra v češtině skladem v oblíbeném herním e-shopu Playstation4hry.cz


30.8.2021 - doporučujeme - nejlepší střílečka s vetřelci na Playstation 4 a dokonce v češtině - Aliens Fireteam Elite.Aliens Fireteam Elite nejlepší střílečka s vetřelci na Playstation 4 - doporučujeme!


25.8.2021 - Skladem pro vás již 50 her na Playstation 4 v češtině.

seznam her na Playstation 4 v češtině (CZ titulky, český dabing)


13.8.2021 - máte už doma PS4 kameru? Nastal čas pořídit brýle virtuální reality Playstation VR za bezkonkurenční cenu 4990 Kč (balení neobsahuje kameru)!Playstation VR bez kamery za bezkonkurencni cenu v akci


10.8.2021 - Nacon Wired Compact - černý drátový ovladač s oficiální licencí na Playstation 4 jsme pro vás vybrali jako cenově dostupnou alternativu kvalitních, ale v poslední době předražených Sony Dualshock 4 gamepadů.Drátový PS4 ovladač Nacon Wired Compact oficiálně licencovaný na Playstation 4


9.8.2021 - nový PS4 Minecraft Starter Collection s podporou virtuální reality Playstation VR skladem.Minecraft Starter Collection PS4 hra s podporou virtuální reality Playstation VR


28.6.2021 - akční cena 1290 Kč - předplatné Playstation Plus na 365 dníPlaystation Plus předplatné na 365 dní akční cena v e-shopu Playstation4hry.cz


10.5.2021 - akce na virtuální realitu - nejnovější verze Playstation VR v2 brýlí + PS4 kamera v2 za 6990 Kč.Playstation VR v2 + PS4 kamera v2 balíček pro hraní PS4 VR her


9.4.2021 - nejlepší hra pro dva hráče (u jedné obrazovky) na Playstation 4 a PS5 - It Takes Two It Takes Two - PS4 a PS5 hra pro dva hráče


29.1.2021 - prémiová edice (se všemi DLC) nejlepšího farmářského simulátoru Farming Simulator 19 s českými titulky - doporučujeme!Farming Simulator 19 PS4 prémiová edice


14.1.2021 - Sony Dualsense ovladač na Playstation 5 konečně v prodeji.Sony Dualsense wireless controller ovladač na Playstation 5 skladem v e-shopu


4.1.20201 - extra výhodný balíček 4 PS4 her (VR Game bundle) pro virtuální realitu Playstation VR.4 PS4 hry na Playstation VR


Cyberpunk 2077 s českými titulky na Playstation 4 již skladem!Cyberpunk 2077 nejočekávanější Playstation 4 hra roku 2020 Nejočekávanější hra roku 2020 s hlavní postavou v podobě Keanu Reevese nadchne každého fanouška futuristických vizí budoucnosti.


Nákupní rádce na Playstation 4 konzole vám poradí co budete potřebovat přikoupit k Sony PS4 herní konzoli.


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti PRODEJHER.CZ s.r.o., se sídlem nám. 14. října 1307/2, 150 00, Praha 5, IČ: 28974638, DIČ: CZ28974638 - zapsán v obchodním rejstříku vedeného Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 157102 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu, IP adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel technického řešení e-shopu: Golemos s.r.o., IČ: 05208777, se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů